JENNY FOR BIK BOK #3

Det var Jenny Skavlands nye kolleksjon for BIK BOK vi tittet på hos ThisIs PR under presseuken i Oslo, den vi ikke fikk blogge om. Men nå har Jenny selv lagt ut dette bildet. Jeg gleder meg skikkelig til den kommer i butikk, for kolleksjonen så helt fantastisk ut.

Fra Femelle:

Dette er den tredje kolleksjonen Jenny har designet for kleskjeden, men dette er nok den kolleksjonen som best gjennspeiler Jennys egen stil.

“Dette er nok den kolleksjonen som er mest meg hittill. Jeg har fulgt mine egene lyster og urges. Jeg er jo veldig glad i vintageklær og har prøvd å gi kolleksjonen en litt tidløs vintagelook”, sier Jenny

Jenny bekriver selv kolleksjonen som leken og glamorøs med veldig mange stylingmuligheter, 70talls glam møter preppy skoleuniformlook. Den er både tilkneppet og sexy på en gang sier hun.

I kollektionen ser vi 70talls glam i form av silketørkler, høye splitter, pliseér, sauepels, slengbukser og glamorøse smykker kombinert med preppy detaljer og snitt, rene linjer og flatterende passform.

Brusende fuskepels, lette og matte blusestoffer, kashmereblanding og tunge, glamorøse kjolestoffer er noen av materialene som lager en balanse i kolleksjonen. Organiske farger og print som korall, lavendel, jordfarger og fugleprint er rammet inn i rene, grafiske linjer i siluetten.

Jennys favorittplagg i kolleksjonen er en fuskepels jakke der armene kan tas av og brukes som vest. Også er jeg veldig glad i plisse skjørtet med høy splitt, sier hun.

Fra idag kan dere følge Jenny på bloggen hennes:http://www.jennyskavlan.com/blogg

Den 16 november kl.18.00 slippes kolleksjonen i BIK BOKs flagship store på Karl Johan i Oslo. Den 17 november kl 10.00 slippes den i alle BIK BOK butikker.

Kolleksjonen består av totalt 11 plagg, 1 par sko og 7 accesoarer.

Priser 99 KR – 1199 KR.

Kilde: Pressemelding

-jorunn maria

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s