BERNHOFT IN T-MICHAEL DESIGNS

Photo: Fred Jonny TM  /  Styling: Stylist Jorunn Maria

Jarle ringte forleden dag for å spørre om det var en idé å bruke samme jakke og skjorte på Idol i kveld som de jeg stylet ham i til covershooten og tv-spoten. Det syntes jeg var en strålende idé. Ikke bare er jakken helt fantastisk, både når det gjelder design, kvalitet, passform. Den er også fra T-Michael. Michael har butikker i Skostredet i Bergen, og i Kirkegaten i Oslo. Det er verdt å ta turen innom for å se på klærene, skoene og veskene han designer, og butikkene i seg selv er også kule som få. ”Easy but edgy clothing for the man with a strong sense of style” sier han selv.

Litt for få mennesker i Norge kjenner til T-Michael, han lager fashion på høyt plan og reiser ofte til utlandet og viser frem sine kolleksjoner på messer, egne showrooms og egne pop-up butikker. Nå sist med Bergen -a pop up book i Brussel, sammen med Alexander Helle fra Norwegian Rain. Michael og Alexander står sammen bak Norwegian Rain, den eneste formen for regntøy man(jeg) har lyst til å eie.

Sjekk ut:   t-michael.com  /  norwegianrain.no  /  t-michael sin blogg

-jorunn maria

Reklamer

2 responses to “BERNHOFT IN T-MICHAEL DESIGNS

  1. arne junker østensen

    Helt enig med deg!T-Michael er skikkelig saker og Bernhoft kler de funky dressene og skjortene, helt i tråd med musikken :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s